19.4 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024

HOROSCOP

Berbec

Partenerul dumneavoastră aşteaptă mai multe dovezi de iubire, nu se mulţumeşte numai cu promisiuni şi vorbe frumoase. Ar trebui să găsiţi o soluţie palpabilă, care să-i arate cât de important este în viaţa dumneavoastră. Un serviciu în beneficiul lui ar fi calea directă de a-i ajunge la inimă. Nu e materialism, nici interes la mijloc, ci doar dorinţa de a fi mai sigur pe dumneavoastră!

Taur

Doriţi puţină intimitate şi vă retrageţi din iureşul de evenimente de zi cu zi într-un loc unde să fiţi doar cu gândurile dumneavoastră. Nu întotdeauna izolarea vă face bine, deci, dacă dorinţa dumneavoastră de a vă retrage seamănă mai mult cu un proces de conştiinţă în care vă găsiţi numai defecte şi motive de nemulţumire faţă de dumneavoastră înşivă, mai bine rămâneţi ancorat în agitaţia cotidiană.

Gemeni

Ca să puteţi începe o etapă nouă în planurile dumneavoastră, ar trebui să faceţi un efort pentru a încheia ceea ce se apropie acum de final. Nu vă puteţi gândi la altceva nou cât timp agenda dumneavoastră este încă dedicată unor proiecte mai vechi. Este momentul să vă concentraţi asupra sarcinilor care se află pe ultima sută de metri, să vă eliberaţi de ele definitiv şi să faceţi loc noului.

Rac

Munciţi mult, dar gândul vă zboară la distracţie şi la vacanţă. Dacă faceţi un efort, aţi putea termina mai repede sarcinile pentru astăzi, pentru a vă arunca, mai apoi, în ceea ce vă face plăcere. Numai că dorinţa de distracţie poate cauza gafe la serviciu!

Leu

Aveţi câştig de cauză în situaţii competiţionale intense, pentru că aveţi argumente mai puternice decât contracandidaţii dumneavoastră. Nimeni nu vă poate reduce azi la tăcere. Dacă aveţi ceva de spus, spuneţi cu vehemenţă, convins că aveţi dreptate. Această atitudine de învingător vă va ajuta să atingeţi scopurile mai repede, deci capul sus şi luptaţi! Aveţi ultimul cuvânt în dispute aprinse.

Fecioară

Vă simţiţi dezavantajat într-o situaţie din care altul, inferior dumneavoastră, are numai de câştigat. Nu aţi ştiut să vă luptaţi pentru drepturile dumneavoastră, iar acum e prea târziu să recuperaţi ce vi se cuvine. Momentan tăceţi, dar va veni şi vremea dumneavoastră ca să vă luaţi revanşa. Până atunci, pregătiţi-vă terenul pentru revenirea în forţă!

Balanţă

Nutriţi sentimente pentru cineva, dar nu ştiţi să le exprimaţi în cuvinte. Poate e o iubire secretă, poate imposibilă, tocmai de aceea vă este atât de greu să împărtăşiţi ce simţiţi. Deocamdată, ţineţi totul în dumneavoastră, ca să vedeţi şi din partea celuilalt ce replici vin. Când veţi primi semne mai clare că atracţia ar fi reciprocă, veţi acţiona.

Scorpion

Nu avansaţi în planurile acestei zile din cauza colaboratorilor. Nu aveţi parte de colegi de calitate, ci aveţi alături oameni nepricepuţi, copilăroşi, care iau totul în glumă, pe când dumneavoastră nu puteţi lucra cu superficialii. Se vede că nu şi-au învăţat lecţia, ci încă experimentează. Încercaţi să nu lucraţi cu începătorii!

Săgetător

Un moment critic dă peste cap atmosfera de familie, un eveniment cu conotaţii negative ce-i poate afecta pe toţi ai casei. Poate se defectează un obiect prin cămin şi fiecare dă vina pe celălalt, poate apare un musafir nepoftit care face remarci necuvenite la adresa casei şi familiei dumneavoastră sau chiar dumneavoastră sunteţi tentat să faceţi un gest necugetat, prin care puteţi răni profund pe cineva drag.

Capricorn

Găsiţi soluţia optimă pentru a ieşi dintr-un impas şi sunteţi foarte mândru de dumneavoastră. Vă şi întrebaţi cum de nu v-aţi gândit înainte la asta, pentru că acum totul pare atât de logic şi de clar. Poate ideea v-a fost inspirată de un prieten care a aruncat o vorbă şi atât, dar suficient pentru a încolţi în mintea dumneavoastră soluţia pe care o căutaţi cu înfrigurare. Totul pare mai simplu acum, după ce aţi găsit calea de ieşire din labirint!

Vărsător

Certurile cu cei tineri vă rănesc şi vă fac să vă simţiţi stingher, ca şi cum nu v-aţi găsi locul. Aveţi impresia că toţi vă privesc cu ostilitate, că au ceva cu dumneavoastră, de aceea aveţi tendinţa de a da replici acide, de a fi răutăcios şi tăios cu oricine vă atacă. Nici dumneavoastră nu rămâneţi în banca dumneavoastră atunci când sunteţi încolţit, lucru care va genera şi mai multe conflicte.

Peşti

Este o zi agitată, în care vă simţiţi prins la mijloc în conflictele altora. Dumneavoastră nu aveţi nici o vină, dar aţi făcut greşeala să interveniţi între două tabere adverse şi acum primiţi dumneavoastră toate loviturile, pe nedrept. Dacă doi se ceartă, încercaţi să nu vă băgaţi între ei cu gândul de a-i despărţi sau potoli, pentru că toată energia lor negativă se va elibera asupra dumneavoastră, fiind ţap ispăşitor pentru erorile altora.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS